Трибина „Стручна подршка Покрајинског завода за социјалну заштиту супервизорима у центрима за социјални рад у АП Војводини“

Покрајински завод за социјалну заштиту, 29. 03. 2022. године организовао је трибину за супервизоре под називом „Стручна подршка Покрајинског завода за социјалну заштиту супервизорима у центрима за социјални рад у АП Војводини“.

Трибину је отворила ВД директора Покрајинског завода за социјалну заштиту Маја Миљковића реализаторка трибине је била саветница за социјалну заштиту Наташа Милић Теофиловић. Циљ трибине је био сумирање резултата рада током протекле 2021. године, размена искуства и добре праксе у раду супервизора, а очекивани резултати су били предлози за унапређење рада супервизора.

Покрајински завод за социјалну заштиту већ тринаест година развија супервизију и пружа подршку центрима за социјални рад у АП Војводини.

Захваљујемо се директорки Коморе за социјалну заштиту Сандри Перић која је била гост на трибини, као и великом броју супервизора из центара за социјални рад са територије АП Војводине који су присуствовали.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.