Округли сто за супервизоре групе 2 у ЦСР Врбас

У организацији Центра за социјални рад Врбас дана 23. 05. 2022. године одржана је друга групна супервизија групе 2 у 2022. години, у форми округлог стола под називом: „Етичка сензитивност супервизије у центру за социјални рад“.

Центра за социјални рад Врбас, мр Маја Куч, педагог, системски породични психотерапеут, упознала је учеснике са етичком сензитивношћу водитеља случаја према корисницима, колегама, послодавцу, професији и јавности, као и према себи. Кроз даљи рад истакнуто је дванаест корака за решавање етичких дилема.

Корисно је било развијање интеракције међу учесницима на дате примере за поједине етичке дилеме. У наставку супервизори су, такође, имали прилику да у дискусији размене своја искуства и дилеме на дату тему.

Округлом столу су присуствовали супервизори из групе: Центра за социјални рад Апатин, Оџаци, Нови Сад, Суботица, Бачка Топола, Беочин, Бач, Србобран, Бачки Петровац и саветнице за социјалну заштиту Наташа Милић Теофиловић, Татијана Грнчарски и Весна Давидовић из Покрајинског завода за социјалну заштиту.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.