Округли сто за супервизоре групе 2 у ЦСР Бачка Топола и Мали Иђош

У организацији ЦСР Бачка Топола и Мали Иђош 12.03.2019. одржана је прва групна супервизија групе 2 у 2019. години, у форми округлог стола под називом „Извештавање у супервизијском процесу“. Присуствовали су супервизори ЦСР Врбас, Апатин, Бачка Топола, Мали Иђош, Србобран, Бач, Оџаци, Нови Сад, Суботица, директорка и саветница ПЗСЗ и директорка ЦСР Бачка Топола и Мали Иђош.

На почетку скупа учеснике je поздравила директорка ЦСР Бачка Топола и Мали Иђош мр Јасмина Зимоњић.

У првом делу супервизорка ЦСР Врбас је учеснике упознала са  теоријским концептима повратне информације и примерима добре праксе у непосредној примени у раду са водитељима случаја. У наставку учесници су имали прилику да у дискусији размене своја искуства и дилеме.

У другом делу супервизорка ЦСР Мали Иђош је информисала учеснике о форми и садржају извештаја супервизора и могућим изазовима у изради. У завршници округлог стола супервизори су у дискусији разменили искуства и проблеме са којима се суочавају у извештавању о свом стручном раду са водитељем случаја. 

Овај стручни скуп је био квалитетно организован и реализован и размењена су драгоцена искуства из праксе. Следећи скуп супервизијске групе 2 ће организовати ЦСР Суботица.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.