Округли сто за супервизоре групе 1 под називом “Значај комуникацијских вештина супервизора”

У организацији Центра за социјални рад Чока 31. 05. 2022. године реализован је округли сто за супервизоре групе 1 под називом “Значај комуникацијских вештина супервизора”.
На почетку је супервизоре поздравила в. д. директора Центра за социјални рад Чока Винка Тошић.

У првом делу је супрвизорка Центра за социјални рад Чока путем ПП презентације упознала супервизоре са појмом и облицима комуникације, комуникацијским вештинама које су потребне и њиховим​ значајем.

У другом делу представљени су типови комуникације и потешкоће које супервизори имају у комуникацији са водитељима случаја и начини превазилажења. Супервизори су имали прилике да у дискусији размене искуства и примере добре праксе.

На округлом столу су учествовали супервизори из Центара за социјални рад Сечањ, Темерин, Сента, Житиште, Нова Црња, Нови Бечеј, Кикинда, Бачка Паланка, Чока и саветнице за социјалну заштиту из Покрајинског завода за социјалну заштиту Татијана Грнчарски, Наташа Милић Теофиловић и Весна Давидовић.

Округли сто је квалитетно организован и реализован а наредни округли сто групе 1 планиран је у Центру за социјални рад Темерин.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.