Одржана VIII Годишња конференција социјалног рада са међународним учешћем, под називом „Савремени изазови и перспективе социјалног рада : очување темељних вриједности људских права, социјалне правде и солидарности у друштву”

Представнице Покрајинског завода за социјалну заштиту Маја Думнић и Александра Раичевић су 09. новембра 2023. године присуствовале у Брчком у БиХ , VIII Годишњој конференцији социјалног рада са међународним учешћем, под називом „Савремени изазови и перспективе социјалног рада : очување темељних вриједности људских права, социјалне правде и солидарности у друштву.”
 
Овом приликом самостална саветница за истраживачке послове Александра Раичевић говорила је о одржавању етичких и професионалних стандарда пружања услуга у социјалној заштити.
 
Конференција социјалног рада у Брчком одржана је у организацији Савеза социјалних радника и других стручних радника социјалне заштите у БиХ у сарадњи са Савезом социјалних радника Федерације БиХ, Савезом удружења стручних радника социјалне заштите из Републике Српске и Удружењем стручних радника социјалне заштите дистрикта Брчко, уз подршку ОСЦЕ-а у БиХ.
 
Учешће на оваквим међународним конференцијама је веома значајно како за јачање сарадње, тако и за омогућавање размене идеја, искустава и најбољих пракси у области социјалне заштите.
 

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.