Одржан састанак који је организовао тим пројекта техничке подршке “Унапређење система социјалне заштите и припрема за ЕСФ”

Директорица Покрајинског завода за социјалну заштиту Маја Миљковић и самостална саветница за истраживачке послове Александра Раичевић, данас 11. јуна 2024.године присуствовале су састанку који је организовао тим пројекта техничке подршке “Унапређење система социјалне заштите и припрема за ЕСФ”, чији је главни корисник Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а који се суфинансира из годишњег Акционог плана за Републику Србију за 2020. годину, ИПА 2020.
 
Циљ састанка, који је одржан у Републичком заводу за социјалну заштиту је био упознавање представника Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова, Републичког завода за социјалну заштиту и Покрајинског завода за социјалну заштиту са експертима ангажованим на спровођењу пројектних активности, успостављања сарадње и планирања даљих корака.
 

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.