Округли сто за супервизоре „Водитељ случаја – супервизор добитник, добитник“

Почетна » Календар » 

Округли сто за супервизоре „Водитељ случаја – супервизор добитник, добитник“
04окт2022

Од 09:30 до 22:30

Место: Центар за социјални рад општине Темерин

Адреса: Новосадска 403, 21235 Темерин

Дана 04. 10. 2022. године одржаће се округли сто за супервизоре у Центру за социјални рад општине Темерин под називом "Водитељ случаја - супервизор добитник, добитник".