Округли сто за супервизоре под називом ,,Усвојење- изазови праксе” – група број 1

Почетна » Календар » 

Округли сто за супервизоре под називом ,,Усвојење- изазови праксе” – група број 1
23мај2023

Место: Центар за социјални рад Жабаљ

Дана 23.05.2023.године у Центру за социјални рад  Жабаљ одржаће се Округли сто за супервизоре под називом ,,Усвојење- изазови праксе" -   група број 1.