Округли сто за супервизоре групе 3

Почетна » Календар » 

Округли сто за супервизоре групе 3
05дец2022

Од 10 до 14 часова

Место: Центар за социјални рад Пландиште

Дана 05.12.2022. године одржаће се Округли сто за супервизоре групе 3 у Центру за социјални рад Пландиште.