„Дечји рад: превенција, препознавање и интервенција“

Јуче 19. октобра 2023. године директорка Покрајинског завода за социјалну заштиту Maja Miljkovic и саветница за инфомисање, промоцију и подршку Бојана Татовић Бојовић, учествовале су на једнодневној акредитованој обуци под називом „Дечји рад: превенција, препознавање и интервенција“.
 
Спровођење обуке подржано је како од Покрајинског завода за социјалну заштиту тако и од стране Републичког завода за социјалну заштиту. Обука је одржана у оквиру пројекта Међународне организације рада под називом „Мерење, подизање свести и ангажовање политика ради унапређења борбе против злоупотребе дечјег рада и принудног рада“ (МАП’16 пројекат), који је финансијски подржан од стране Министарства рада Сједињених Америчких Држава.
 
Ауторке програма обуке „Дечји рад: превенција, препознавање и интервенција“ су проф. др Невенка Жегарац са Факултета политичких наука у Београду и Сања Кљајић, руководилац Одељења за супервизију у Републичком заводу за социјалну заштиту, док су јучерашњу обуку водиле су проф. др Невенка Жегарац и Виолета Марковић, асистенткиња на Факултету политичких наука у Београду.
 

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.