Завршна конференција пројекта „Услуге социјалне заштите за осетљиве групе“

Директорка Покрајинског завода за социјaлну заштиту Маја Миљковић и представница Покрајинског завода за социјaлну заштиту Александра Раичевић данас 3. марта 2023. године, присуствовале су завршној конференцији пројекта Немачко-српске развојне сарадње „Услуге социјалне заштите за осетљиве групе“.

Конференција је организована у хотелу Metrol Palace, а пројекат „Услуге социјалне заштите за осетљиве групе“ Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Немачке организације за међународну сарадњу (ГИЗ) имао је за циљ да оснажи развој институција социјалне заштите на локалном нивоу како би се побољшало пружање социјалних услуга осетљивим категоријама становништва, унапреди процес прикупљања релевантних података и надзор приликом обезбеђивања социјалних услуга осетљивим групама на локалном и националном нивоу као и да се ојача координација и сарадња између релевантних учесника и између учесника и осетљивих категорија.

Конференција која је организована поводом завршавања активности на поменутом пројекту окупила је професионалце у социјалној заштити, представнике и представнице органа јавне управе на националном и локалном нивоу, организације цивилног друштва, мећународне организације као и кориснике и кориснице услуга социјалне заштите.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.