Реализован округли сто за супрвизоре групе 4, под називом: “Улога супервизора у развијању и унапређењу емпатије водитеља случаја”

Данас 11. октобра 2023. године у организацији Центра за социјални рад “Сава” Сремска Митровица реализован је округли сто за супрвизоре групе 4, под називом: “Улога супервизора у развијању и унапређењу емпатије водитеља случаја”.
 
Округли сто је отворио директор Центра за социјални рад “Сава” Бранислав Вукмир а теме су биле: Појам и врсте ематије, шта утиче на развој емпатије, шта није емпатија, како одговорити на потребу саговорника за емпатијом, улога супервизора у унапређењу емпатије, методе и технике унапређења емпатије, утицај емпатије на квалитет стручног рада и лице и наличје емпатије.
 
Супрвизорка Слађана Царевић помоћу три успешне и занимљиве вежбе илустровала је презентовани садржај. У занимљивој и корисној дискусији супервизори су имали прилике да размене своје искуство и позитивну праксу.
 
Учествовали су супервизорке ЦСР Рума, Сремска Митровица, Стара Пазова, Ириг, Пећинци, Шид и представнице Покрајинског завода за социјалну заштиту саветница за социјалну заштиту Наташа Милић Теофиловић и саветница за професионалну обуку Снежана Ђорић.
 
Округли сто је био квалитетно организован и реализован.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.