Реализован округли сто за стручне раднике центара за социјални рад са супрвизијском лиценцом, под називом “Вршњачко насиље”

Дана 23. маја 2024. године у организацији Центра за социјални рад Суботица је реализован округли сто за стручне раднике ЦСР са супрвизијском лиценцом, под називом “Вршњачко насиље”.

Округли сто је отворила директорка ЦСР Бригита Јаношић Барати. После кратког упознавања са теоријским основама вршњачког насиља водитељке случаја ЦСР Суботица Милка Лазичић Узелац и Данијела Мајер су реализовали вежбу радионицу са елементима симулације.

У другом делу су учеснице дискутовале о својим проблемима и дилемама у раду са децом са поремећајем у понашању и сарадњи са другим институцијама и системима у вези вршњачког насиља. У занимљивој и корисној дискусији учеснице су разменили своје искуство и позитивну праксу.

Учествовале су водитељке случаја и руководиоци служби за децу и одрале ЦСР града Новог Сада, водитељке случаја ЦСР Суботица, Зрењанин, Сомбор, руководилац ЦСР Сремска Митровица и представнице Покрајинског завода за социјалну заштиту, саветнице за социјалну заштиту Татијана Грнчарски, Наташа Милић Теофиловић и Весна Давидовић.

Округли сто је био квалитетно организован и реализован. Следећи округли сто реализоваће ЦСР Зрењанин.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.