Округли сто за супервизоре у ЦСР Житиште

У организацији ЦСР Житиште 05.12.2019. одржан је четврти стручни скуп супервизора групе 1 у 2019. години у форми округлог стола под називом „Рад са жртвама насиља-тешкоће, смернице“. Присуствовали су супервизори  ЦСР Кикинда, Бачка Паланка, Кањижа, Сента, Нова Црња, Бечеј, Нови Бечеј, Сечањ, Темерин, Жабаљ и Тител, Житиште и  саветница ПЗСЗ. На почетку супервизоре је поздравила директорка ЦСР Житиште Јелена Иванчевић.

У првом делу је супервизорка ЦСР Житиште упознала учеснике са теоријским концептом породичног насиља и о начину рада са жртвама насиља у ЦСР Житиште. У наставку дискутовало се о проблемима и тешкоћама у сарадњи са другим институцијама у вези пријава насиља у породицу.  У другом делу дат је приказ случаја ЦСР Житиште и представљене су дилеме и проблеми у раду на случају. Учесници су имали прилике да у дискусији изнесу своја искуства у сличним случајевима и да предложе могућа решења.  

Овај округли сто је био  квалитетно организован и реализована је корисна размена примера позитивне праксе. Следећи стручни скуп супервизијске групе 1 ће се одржати у ЦСР Нови Бечеј.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.