Одржана радионица под називом „Унапређење система социјалне заштите у одговору на мешовите миграције“ у организацији Међународне организације за миграције (ИОМ) и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

У периоду 20. – 21. марта 2024. године у Сремској Каменици одржана је радионица под називом „Унапређење система социјалне заштите у одговору на мешовите миграције“ коју је организовала Међународна организација за миграције (ИОМ) у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а на којој је присуствовала саветница за социјалну заштиту Покрајинског завода за социјалну заштиту Јасмина Радивојевић.
 
Учесници радионице, представници Министарства, центара за социјални рад ( ГЦСР у Београду, ЦСР Суботице, ЦСР Врања), Коморе социјалне заштите, Центра за заштиту жртава трговине људима и други у току два дана учествовали су у дискусији и размени искуства у раду са мигрантима а све у сврху унапређење националног оквира за заштиту и помоћ деци без пратње и раздвојеној деци, другим рањивим категоријама мигрантске и избегличке популације у Србији.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.