Одржана годишња трибина супервизора под називом „Супервизија у центрима за социјални рад у АП Војводини“

Покрајински завод за социјалну заштиту је данас 28. фебруара 2023. године организовао трибину за супервизоре под називом „Супервизија у центрима за социјални рад у АП Војводини“.
 
Трибину је отворила директорка Покрајинског завода за социјалну заштиту Маја Миљковић, а присуствовало је 47 супервизора из центара за социјални рад са територије АП Војводине.
 
Циљ одржане трибине коју су водиле саветнице за социјалну заштиту из Покрајинског завода за социјлану заштиту Татијана Грнчарски, Наташа Милић Теофиловић и Весна Давидовић, био је размена искуства и добре праксе у раду супервизора, а очекивани резултати су унапређење стручног рада супервизора.
 
Супервизија је професионална интервенција, неопходна у професионалном развоју свих оних који непосредно раде са људима, и један је од кључних начина осигуравања развоја организација и пружања квалитета услуга у области (психо) социјалног рада. Сврха супервизије је да обезбеди што квалитетнији ниво услуга корисницима и да омогући стручним радницима да искажу максимум својих потенцијала у обављању свакодневних професионалних активности.
 
Покрајински завод за социјалну заштиту већ четрнаест година развија супервизију и пружа подршку центрима за социјални рад у АП Војводини.
 

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.