Одржан састанак за чланице и чланове покрајинског Координационог тима Мреже „Живот без насиља“

Покрајински заштитник грађана – омбудсман, као координатор мреже „Живот без насиља“, организовао је у петак 20. октобра 2023. године састанак за чланице и чланове покрајинског Координационог тима Мреже.
 
На састанку је било речи о реализацији активности покрајинских институција у борби против насиља према женама и насиља у породици које су предвиђене Акционим планом Мреже, а повод састанка био је и договор о активностима које ће спровести покрајинске институције у оквиру традиционалног обележавања светске кампање „16 дана активизма против насиља над женама“, која почиње 25. новембра на Међународни дан борбе против насиља над женама а завршава се 10. децембра на Дан људских права.
 
Поред покрајинске заштитнице грађана – омбудсманке доц. др Драгане Ћорић и заменице за равноправност полова Снежане Кнежевић, састанку су присуствовале и представнице Покрајинског завода за социјалну заштиту, самостална саветница за истраживачке послове Марина Вукотић и саветница за социјалну заштиту Марина Кнежевић као и представници/це покрајинских секретаријата и Завода за равноправност полова.
 

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.