Oдржан Округли сто за супрвизоре групе 1, у организацији Центра за социјални рад Бечеј под називом “Збрињавање деце у хранитељским породицама – пракса и изазови”

Округли сто за супрвизоре групе 1, у организацији Центра за социјални рад Бечеј под називом “Збрињавање деце у хранитељским породицама – пракса и изазови” реализован је данас 30. октобра 2023. године.
 
У првом делу супервизорка Верица Перуничић је учеснике упознала са законским оквиром и основним теоријским одређењима породичног смештаја. Учесници су имали прилику да у дискусији размене своја искуства и дилеме у вези породичног смештаја.
 
У другом делу дат је приказ случаја као пример добре праксе ЦСР Бечеј. Учествовали су супервизори ЦСР: Сечањ, Бечеј, Житиште, Нова Црња, Темерин, Кикинда, Чока, Кањижа и саветнице за социјалну заштиту Покрајинског завода за социјалну заштиту Татијана Грнчарски, Наташа Милић Теофиловић и Весна Давидовић.
 
Округли сто је био квалитетно организован и размењена су драгоцена искуства и изазови у раду. Следећи округли сто супервизијске групе 1 ће организовати Центар за социјални рад Кикинда.
 

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.