Одржан годишњи састанак са представницима и представницама центара за социјални рад са територије Јужнобачког, Сремског и Средњобанатског округа

Дана 19. октобра 2023. године у просторијама Скупштине АП Војводине, одржан је традиционални, годишњи састанак са представницима и представницама центара за социјални рад са територије Јужнобачког, Сремског и Средњобанатског округа на коме је представница Покрајинског завода за социјалну заштиту Маја Думнић је кроз своју презентацију подсетила на привременост хранитељске заштите и концепт сталности.

Састанак је отворила в.д. директора Ивана Копривица а присутне је, испред Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова, поздравила подсекретарка Диана Миловић.

На састанку су презентовани резултати истраживања о броју и расположивости корисника/ца породичног смештаја не територији коју покрива ЦПСУ Нови Сад али су и представљени кључни изазови у организовању и пружању услуге породичног смештаја као и могућности за њихово превазилажење.

 

 

 

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.