Одржан акредитовани програм обуке “Причајмо истим језиком”

 У Дечијем селу “Др Милорад Павловић” Сремска Каменица, (Дечије село “Др Милорад Павловић” Сремска Каменица)27. и 28. марта 2024. године одржан је акредитовани програм обуке “Причајмо истим језиком” у организацији Покрајинског завода за социјалну заштиту.
 
Обуци су присуствовали стручни радници Дечијег села “Др Милорад Павловић” Сремска Каменица, Дома за децу и омалдину “Вера Радивојевић” из Беле Цркве (Dom za decu i omladinu ” Vera Radivojević ” Bela Crkva), Прихватилишта за децу Београдa (Прихватилиште за децу Београда) и представнице Покрајинског завода за социјалну заштиту.
 
Током ове обуке стручни радници су “корачали у ципелама детета” и гледали у комуникацију са децом управо из угла детета, а са циљем препознавања и разумевања значаја ефикасне и специфичне комуникације у раду са децом као и мотивације да је унапреде и примене у стручном раду.
 
Ауторке и реализаторке обуке, испред Покрајинског завода за социјалну заштиту биле су саветница за професионалну обуку Снежана Ђорић и саветница за информисање, промоцију и подршку Бојана Татовић Бојовић.
 
Овом приликом, захваљујемо се Дечијем селу што су били одлични домаћини, али и осталим учесницима на посвећености и доприносу током обуке.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.