Конференција „Град Нови Сад социјално одговорна заједница – перспективе развоја“

Покрајински завод за социјалну заштиту и Градска управа за социјалну и дечију заштиту Града Новог Сада организовали су конференцију „Град Нови Сад социјално одговорна заједница – перспективе развоја“ која je одржана 10. децембра 2021. године у Великој сали Скупштине града Новог Сада.

Циљ конференције „Град Нови Сад социјално одговорна заједница – перспективе развоја“ био је представљање резултата мониторинга и евалуације програма и услуга које реализују установе и удружења грађана у области социјалне заштите, који је реализовао Покрајински завод за социјалну заштиту током 2021. године.

Кроз програме мониторинга и евалуације сагледан је рад пружалаца услуга и удружења грађана, степен и квалитет реализације програмских активности, идентификовани су изазови и примери добре праксе, одрживост програма, перспективе даљег развоја и формулисане препоруке за унапређење квалитета услуга и програма у области социјалне заштите.

Захваљујемо се Покрајинском секретару за социјалну политику, демографију и равноправност полова, господину Предрагу Вулетићу и свим учесницима конференције на издвојеном времену и препознавању друштвене одговорности локалне самоуправе и спремности Града Новог Сада да унапређује социјалну заштиту на локалном нивоу.

Вршилац дужности директора Покрајинског завода за социјалну заштиту Маја Миљковић и вршилац дужности начелника Градске управе за социјалну и дечију заштиту Др Лидија Томаш, овом приликом дале су изјаве за медије које можете послушати на овом линку.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.