Округли сто за супервизоре групе 4

Почетна » Календар » 

Округли сто за супервизоре групе 4
13дец2022

Место: Центар за социјални рад Шид

Дана 13.12.2022. године одржаће се Округли сто за супервизоре групе 4 у Центру за социјални рад Шид.