Четврта групна супервизија групе 3 – округли сто „ Подржавајућа улога супервизора у ситуацији медијске „хајке“ на стручне раднике и делатност социјалне заштите“

У организацији Центра за социјални рад Пландиште, дана 05.12.2022. године одржана је четврта групна супервизија групе 3 у овој години, у форми округлог стола под називом: „ Подржавајућа улога супервизора у ситуацији медијске „хајке“ на стручне раднике и делатност социјалне заштите“.
 
У првом делу супервизорка Центра за социјални рад Пландиште, Мирјана Манојловић, дипломирани психолог, је упознала групу са резултатима истраживања која приказују положај стручног рада социјалне заштите у друштву, такође на сликовит начин, потркрепљен чињеницама, приказан је однос медија према систему социјалне заштите и стручним радницима. У другом делу округлог стола, супервизори су имали прилику да размењује искуства у односу на примену подржавајуће супервизијске функције у односу на дату тему, као и ставове и осећања у вези са негативним медијским интерпретацијама професије социјалног рада.
 
Присуствовали су супервизори из следећих Центара за социјални рад: Зрењанин, Алибунар, Ковин, Бела Црква, Ковачица, Опово, Панчево и саветнице за социјалну заштиту Покрајинског завода за социјалну заштиту Наташа Милић Теофиловић, Татијана Грнчарски и Весна Давидовић.
 
Следећи скуп супервизијске групе 3 ће организовати Центар за социјални рад Ковин.

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.