Реализован округли сто за супервизоре групе 4, под називом “Утицај медија на стручне раднике у социјалној заштити”

Дана 28.марта 2024. године у организацији Центра за социјални рад Стара Пазова је реализован округли сто за супервизоре групе 4, под називом “Утицај медија на стручне раднике у социјалној заштити”.
 
Округли сто је отворила директорка Центра за социјални рад Стара Пазова Рада Жугић. Супрвизорка Центра Јелена Сворцан је у првом делу упознала супервизоре са теоријским одређењем појма медиј, са врстама медија, како медији извештавају о систему социјалне заштите, о позитивним и негативним примерима извештавања, о негативном утицају медија на стручне раднике и како унапредити комуникацију са медијима.
 
У другом делу су директор и новинар РТВ Стара Пазова Милош Лазић говорили о утицају медија, начинима комуникације са медијима и улози кризног ПР.
 
На крају је кроз вежбу симулације представљен пример новинрског интервјуа.
 
Учествовали су супервизорке следећих Центара за социјални рад: Рума, Сремска Митровица, Инђија, Стара Пазова, Ириг, Пећинци, Шид и представнице Покрајинског завода за социјалну заштиту саветнице за социјалну заштиту Татијана Грнчарски, Наташа Милић Теофиловић и Весна Давидовић.
 
Округли сто је био квалитетно организован и реализован. Следећи округли сто ће организовати Центар за социјални рад Рума.
 

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.