Округли сто за супервизоре групе 4 у ЦСР Стара Пазова

У организацији ЦСР Стара Пазова дана 04. 03. 2022. године одржана је прва групна супервизија групе 4 у 2022. години, у форми округлог стола под називом „Интервју као метод прикупљања података у раду водитеља случја са корисником“.

У првом делу, супервизорка ЦСР Стара Пазова, Dajana Kostic је учеснике упознала са теоријским концептом интервјуа као методе прикупљања података, затим је кроз даљи рад истакнута важност не само добро вођеног интервјуа, већ и његове припреме. Такође, истакнута је важност супервизијске подршке водитељима случаја у односу на развијање вештине извођења суштинских, битних информација из великог броја података до којих се долази током рада са корисником. У наставку супервизори су имали прилику да у дискусији размене своја искуства и дилеме у раду са водитељима случаја када је реч о начину прикупљању релеватних информација за рад на случају.

Округлом столу су присуствовали сви супервизори из групе: ЦСР Сремска Митровица, Ириг, Инђија, Пећинци, Рума, Шид и саветнице за социјалну заштиту Татијана Грнчарски и Весна Давидовић из ПЗСЗ.

Прилог који је урадила Rtv Stara Pazova, можете погледати на следећем ликну: https://www.youtube.com/watch?v=WVVNcFsH19k

Најновије вести

Имате неко питање?

Можете нас контактирати уколико имате било какво питање, недоумицу или можда предлог.